TABLO, BAKIM MERKEZİ’NE HEDİYE EDİLECEK

Tavşanlılı ressam Gönül Güven, ilçenin eski belediye başkanlarından Cemil Köylü’nün fotoğrafını tuvale yansıtarak, inşaat çalışmaları tamamlanan Tavşanlı Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi’ne hediye edilmek üzere Belediye Başkanı Mustafa Güler’e takdim etti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Sevil Erarslan ile birlikte kendisini ziyaret eden Gönül Güven’e resmettiği tablo dolayısıyla teşekkür ederek, “Hemşehrimiz Müfide İskit tarafından yapımı üstlenen Tavşanlı Belediyesi Cemil Köylü Yaşlı Bakım Merkezi için çok anlamlı bir hediye olacak. Duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gönül Güven ise “İlçemizde önemli bir eksiklik olan yaşlı bakım merkezinin henüz inşaat çalışmaları başladığı anda böyle bir eseri yapmayı planlamıştım. Nihayetinde tamamladım ve Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e takdim ettim. Misafirperverliği dolayısıyla Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, ziyaret esnasında hayırsever hemşehrimiz Müfide İskit’i telefonla arayarak, hediye hakkında kendisini bilgilendirdi.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan da katıldı.

PAYLAŞ