“Süreci takip edeceğiz”

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kütahya’nın Altıntaş ilçesine giden Kütahya Valisi Ali Çelik Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu ile Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke’yi makamında ziyaret etti.

Kütahya Valisi Ali Çelik, ilçeleri tanımak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kütahya’nın Altıntaş ilçesini ziyaret etti.

Vali Çelik, Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, ilçe protokol üyeleri ile birim müdürleri tarafından karşılandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Arcaklıoğlu ilçenin tarihi yapısı, eğitim, sağlık, asayiş, ekonomik ve sosyal hayatı hakkında Vali Çelik’e bilgiler verdi.

“TEDBİRLER EKSİKSİZ VE

 TAVİZSİZ UYGULANMALI”

Kontrollü sosyal hayat sürecinde alınan tedbirler ve uygulanabilirliği hakkında bilgiler alan Vali Çelik, pandemi sürecinde başarıya ulaşılabilmesi için tedbirlerin tavizsiz şekilde uygulanması gerektiğine dikkat çekti.

Vali Çelik, hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için özel önlemler alınarak tedbirlere yoğunlaşılması talimatı verdi.

BAŞKAN TEKE’YE ZİYARET

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Teke; yapımı tamamlanan, planlanan ve yürütülen projeler hakkında Vali Çelik’e bilgiler verdi.

“KURALLARI İHMAL

 ETMEMELİYİZ”

Başkan Teke’den kontrollü sosyal hayatın tedbirleri hakkında vatandaşı bilgilendirmelerini isteyen Vali Çelik, “Altıntaş, 14 gün daha hassas davranmalı. Maske, mesafe ve temizlik kurallarını ihmal etmemeliyiz” dedi.

“ALTINTAŞ ZAFER

OSB’DEKİ SÜRECİ BİRLİKTE TAKİP EDECEĞİZ”

Altıntaş Zafer OSB hakkında da değerlendirmelerde bulunan Vali Çelik, ilin dinamiklerinin OSB konusunda farkındalığı ve öncülüğü olduğunu söyledi.

Kütahya İl Özel İdaresinin OSB’deki tüm sorumluluğu üstlenerek çalışmalara başladığını dile getiren Vali Çelik, “Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman emek harcamış. Tren raya girmiş bize düşen lokomotif olup çekmek. Altıntaş Zafer OSB’deki süreci birlikte takip edeceğiz. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

PAYLAŞ