SPOR İLE ENGELSİZ HAYAT PANELİ

Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından ‘Spor ile engelsiz Hayat paneli’ düzenlenecek.

Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet, ‘Spor ile engelsiz hayat paneli’ düzenleneceğini bildirdi.

Moderatörlüğünü Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Acet’in ‘Türkiye’de engeli sporların gelişmesi’ konusuna değineceği ‘Spor ile engelsiz hayat panelinde’ İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Ilkım tarafından ‘Engellilerde eğitim ve spora akademik bakış’, Ampüte futbol milli takım oyuncusu Barış Telli tarafından ‘Spor ile engelleri aşarak zirveye tutunmak’, Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Özel tarafından  ‘Engelli çocuk sahibi ailelerin duygusal durumu’, Necmettin Erbakan Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Sorumlusu İsmet Çavdar tarafından ‘Spor ile engelleri aşarak hayata tutunmak’ ve Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan tarafından ‘Engelli sporu ve medya ilişkisi’ konuları ele alınacak.

DPÜ’den yapılan açıklamada; “Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından 03 Aralık 2020 tarihinde saat 13.00’te Çevrimiçi olarak “Spor ile Engelsiz Hayat” Paneli düzenlenecektir. İlgili panele katılım linki lee.dpu.edu.tr adresinde ve Üniversitemiz ana sayfasında paylaşılacaktır. Lisans üstü Öğrencilerimiz Panele katılım gösterdikleri takdirde Sosyal Etkinlik Dersi kapsamında katılım sağlamış olacaktır” denildi

PAYLAŞ