Sonuçlar değerlendirildi

Sonuçlar değerlendirildi

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, video konferans yöntemiyle düzenlenen liseye geçiş sınav sonuçlarını değerlendirme toplantısına katıldı.

        Toplantıya Kaymakam Hasan Çiçek, Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer, öğrenci, veli ve öğretmenler katıldı.

        Kaymakam Hasan Çiçek yapmış olduğu açıklamalarında ; “Video konferans yöntemiyle liseye geçiş sınav sonuçlarını değerlendirmek ve alınan güzel sonuçların sevincini paylaşmak üzere Hitit Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Ali Osman Öztürk, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan KELEŞER, bazı öğrenciler, veli ve öğretmenlerimizin katılımı ile çevrim içi toplantı gerçekleştirdik. Liseye geçiş sınav sonuçlarına göre %1-5 lik dilimde 17 öğrencimiz, %10 luk dilimde ise toplam 31 öğrencimiz yer alarak ilçemizi gururlandırmıştır. Emet Kaymakamlığı olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın, yürürlüğe koyduğumuz projelerin meyvesini almaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur duymaktayız. İlçede göreve başladığımızdan beri eğitimi her zaman önceledik, eğitimin kalitesinin ve niteliğinin artırılması adına pek çok alanda çalışma yaptık ve güzel sonuçlar almaya başladık. Bu güzel sonuçlarla birlikte şevkimiz daha da artmış, hedefimiz daha da büyümüştür. Sınava hazırlık sürecinde Hitit Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Ali Osman Öztürk ve Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer’ in destekleri başarımızda çok önemli bir yere sahip olup, kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyor, desteklerinin devamını diliyoruz”  ifadelerini kullandı.

        Toplantı da sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Serkan Keleşer bu sonuçlarda emeği olan başta Emet Kaymakamı Hasan Çiçek olmak üzere, katkısı olan herkese teşekkür ederek eğitime katkılarının artarak devam edeceğini söyledi. Başarılı öğrencilere maddi ve manevi katkıda bulunacağına ifade etti.

        Hitit Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Ali Osman Öztürk de Emet’e olan vefa duyguları ile ilçemize her türlü hayırlı hizmete devam edeceğini söyleyerek ilçede alınan güzel sonuçlardan dolayı Kaymakam Hasan Çiçek’ i, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri tebrik etti.

PAYLAŞ