Sentetik ecza maddesi ele geçirildi

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucu ile mücadelesi yer ve zaman fark etmeksizin sürüyor

552 adet ele geçirildi

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’nın Gediz ilçesine bağlı Erdoğmuş köyü mevkiinde gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, şüphe üzerine durdurulan bir araçta yapılan aramada 552 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Şüpheli tutuklandı

Jandarma ekipleri, araçta yapılan detaylı inceleme sonucunda yasa dışı olarak bulundurulan ecza maddelerini tespit etti. Olayla ilgili olarak araçta bulunan İ.E. isimli şüpheli, gözaltına alındı ve adli mercilere sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda İ.E. tutuklandı.

Halka güven veriyor

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı’nın suçla mücadele konusundaki kararlılığı ve başarılı operasyonları, halkın güvenliğini sağlamaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ