ŞEHRİN YAPISI DEĞİŞİYOR

Kütahya Belediyesi yaklaşan kış ayı öncesinde hem altyapı çalışmalarını sürdürürken daha modern bir görünüme kavuşturmak istediği şehrin üst yapı çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Daha modern bir şehir görünümüne kavuşması için gerekli tüm çalışmaları yapmak isteyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın talimatı ile hem altyapı hem de üst yapı çalışmaları şehrin pek çok noktasında devam ediyor.

KÜTAHYA HAKETTİĞİ GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yerleşim alanlarının yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi Gazi Hüseyin Paşa Caddesi’nde yaklaşık 1000 m2lik alana kilit taşı ile 500 metrelik bordür döşeme çalışması yapıyor.

Kütahya Belediyesi ekipler, farklı bölgelerdeki çalışmalarını hızlı ve titiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

KÜTAHYA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

Kütahya Belediyesi ekipleri, Cemalettin Mahallesi’nde kilit taşı ve bordür döşeme çalışması yapıyor.

Yürüttüğü üstyapı çalışmaları ile şehrimizin çehresini değiştirmeye devam eden Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cemalettin Mahallesi Meydan Caddesi’nin 600 m2’lik alanına kilit taşı ve 300 m’lik alanına da bordür döşeme çalışması yapılıyor. Ekipler, şehrimizin farklı bölgelerindeki çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor.

DAHA MODERN BİR ÜSTYAPI

Kütahya Belediyesi’nin Akkent Mahallesi’nde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Kütahya’nın cadde ve sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına titizlikle devam eden Kütahya Belediyesi ekipleri, Akkent Mahallesi’nde kaldırım taşı ve bordür döşeme çalışması yapıyor.

Akkent Mahallesi Şehit İtfaiye Eri Ömer Türk Caddesi’nde yaklaşık 1500 m2 kaldırım taşı ve yaklaşık 1200 metre uzunluğunda bordür döşeyen ekipler, Şehit Polis Melih Çimen Caddesi’nde ise döner kavşak çalışması gerçekleştiriyor.

YOL KONFORU ARTIYOR

Kütahya Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi’nde asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

Şehrin farklı bölgelerindeki üstyapı çalışmalarını başarılı ve hızlı bir şekilde sürdüren Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda 75. Yıl Mahallesi Anıl Sokak ve Asım Öğütçü Sokak’ta sıcak asfalt serimi yaptı. Ekipler söz konusu bölgeye yaklaşık 1000 ton asfalt uyguladı.

PAYLAŞ