ŞAHBAZ: ESNAFIN YANINDAYIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Teşkilatı, Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Kucak’ı ziyaret etti.

CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve beraberindeki heyet Kütahya Minibüsçüler, Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kucak’ı ziyaret ettik.

ŞAHBAZ: ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Pandemi döneminden en çok etkilenen sektör olan servisçiler olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, parti olarak esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

Başkan Şahbaz; “Misafirperverlikleri ve ilgileri için Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kucak ve Yönetimine teşekkür ediyoruz. Corona döneminde büyük sıkıntı yaşayan ve altı aydır kontak açmayan servis esnafımız çok zor durumda. Pandemi destek paketi içinde esnafa verilen faizli kredinin ödeme günü de gelmiş bulunuyor. En önemli talepleri 2 yıl ödemesiz faizsiz kredi ile esnafımızın desteklenmesi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman esnafımızın yanında ve desteğe hazır olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.

KUCAK: SORUNLARIMIZ BİLİNİYOR

Pandemi döneminden en çok etkilenen sektörlerin başında ulaşımın geldiğine dikkat çeken Servis Araçları ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kucak; “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Pandemi ile birlikte elbette ulaşım sektörü en çok zarar gören sektörler arasında. Esnaflarımız bir umut arayışında. Sorunlarımız biliniyor. Bu zor günlerde bizleri hatırlayan CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve CHP yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ