SAĞLIKLI BİR KÜTAHYA İÇİN DENETİM

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin Valiliklerine gönderilen genelge kapsamında Korona virüs (Covid-19) denetimleri Kütahya’da da gerçekleştiriliyor. Denetimler sık aralıklarla devam ederken, vatandaşlar da kurallara daha fazla hassasiyet göstererek, alınan tedbirlere destek veriyor.

Denetimlerin ikinci ayağı; Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kütahya Şube Müdürü İsmail Lafçıoğlu, Odun Dışı ve Hizmetler Şube Müdürü Cihan Köse, Kütahya Orman İşletme Müdürü Ali Rıza Erdem tarafından gerçekleştirildi. Mesire alanlarını gezen ekip;  mesire alanlarının yönetmeliğe uygunluğunu denetlerken aynı zamanda görevlilere ve vatandaşlara da maske takma konusunda uyarılarda bulundular.

Bölge Müdürü Hasan Keskin; amaçlarının vatandaşlarla  birlikte bu zorlu günleri sağlıkla atlatabilmek olduğunu belirtti. Keskin; “ Mesire yerlerine yaptığımız kontrollerimizde; vatandaşlarımızdan istediğimiz tek şey; maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmeleri. Bu küçük önlemler sayesinde sağlığımızı koruyabiliriz. Bizler denetlemelerimizi sürdürerek, vatandaşların duyarlılıklarına katkı sağlamaya ve vatandaşlara maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda uyarılarında bulunmaya çalışıyoruz. Kontrollerimiz sürecek. Herkesten kendisinin ve özellikle sevdiklerinin sağlığı için; kurallara uymalarını ve hassasiyet göstermelerini özellikle bekliyoruz” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ