Sağlık çalışanlarına siperlik

Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğine giderek ilçede görev yapan sağlık çalışanlarının siperliklerini temin ediyor. Bu kapsamda ilk üretim olan 50 siperlik, Başhekim İlker Özhan’a teslim edildi.

Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de etkili olan koronavirüs salgınına karşı önlem çalışmaları kapsamında, ilçede hizmet veren doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına maskeler üzerinde kullanılan koruyucu siperlikler hediye ediyor.
Koronavirüsle ilçe genelinde etkin bir mücadele sergileyen Tavşanlı Belediyesi bu yönde alınacak tüm tedbirleri alarak, takibini de sıkı şekilde gerçekleştiriyor.
Belediye son olarak Tavşanlı Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi ile işbirliğine giderek yaptırdığı koruyucu siperlikleri Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi’nde görevli doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına hediye etti.
Siperlikleri Başhekim İlker Özhan’a; Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka, Belediye Meclis Üyesi Furkan Dinçer ve Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı teslim etti.

GÜLER: TEMİNİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptığı açıklamada, “Ülkemiz ve dünya küresel bir enfeksiyonla karşı karşıya. Bu riske karşı sağlık çalışanlarımız en ön safta mücadele veriyor. Kendilerine minnettarız. Belediye olarak tüm sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Tavşanlı Teknik ve Anadolu Lisesi ile işbirliğine giderek sağlık çalışanlarının maskelerin üzerine taktıkları siperliklerden ürettik. Malzeme teminini Belediye olarak biz üstlendik. Yapımını da okulumuz gerçekleştiriyor. Bu hizmetimiz, ne yapsak borcumuzu ödeyemeyeceğimiz sağlık çalışanlarına bir vefa niteliği de taşıyor” dedi.
İlk etapta 50 siperliğin üretildiğini kaydeden Başkan Güler, üretimlerin devam edeceğini söyledi.
Başhekim İlker Özhan ise vatandaşlardan mümkün olduğunca evden çıkmamalarını ve hijyen kurallarına uymalarını isteyerek, Tavşanlı Belediyesi ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne siperlikler için teşekkür etti.

PAYLAŞ