ORTOPEDİ UZMANI OP. DR. OKTAR ÜZÜMCÜGİL PARKHAYAT’DA

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji branşında 3 hekimle hasta kabulüne devam ediyor.  Dumlupunar Üniversitesi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan Op. Dr. Oktar Üzümcügil PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hizmet vermeye başladı.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda bölgenin gereksinimlerini iyi analiz ederek hizmet vermeye devam edeceklerini, özel sağlık hizmetlerinde bölgede referans hastane olmak için ne gerekirse yapmaya hazır olduklarını ifade etti.  Çok başarılı bir hekimi daha hastane kadrosuna dahil etmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını söyleyen Direktör Harmanda Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Oktar Üzümcügil’e başarılar temenni ederek Kütahya ve bölge halkına hayırlı olsun dedi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Oktar Üzümcügil kimdir?

1970 yılında Kütahya’da doğan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kütahya’da tamamlayan Op.Dr. A. Oktar Üzümcügil 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 1998 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamlayarak mezun olmuştur. 1998-2000 Yalova Devlet Hastanesinde, 2000-2012 Kütahya SSK-Evliya Çelebi Devlet Hastanesinde, 2012-2016 Özel Kent Hastanesinde, 2017-2020 DPÜ-Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan Op. Dr. A. Oktar Üzümcügil 2020 Ekim ayı itibariyle PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır. İyi derecede İngilizce bilen ve halen bekar olan Üzümcügil , TOTBID (Türk Ortopedi Travmatoloji Birliği Derneği) , Artroplasti Derneği ve AAOS (American Academy of Orthopaedic Surgeons) üyelikleri yanı sıra halen Kütahya Tabip Odası Onur Kurulu üyesi olup Artroplasti (özellikle diz ve kalça eklemi protez cerrahisi) alanında yoğunlaşmış ve bu dalda düzenlenen kongrelerde katılımcı, panelist ve konuşmacı olarak düzenli olarak yer almıştır.

PAYLAŞ