Minikler sporla buluşuyor

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde iki kurumun ortaklaşa projesi ile ilkokul öğrencileri sportif etkinlikler gerçekleştiriyor.

Kurumların işbirliği sürüyor

Altıntaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında İstiklal İlkokulu öğrencilerine yönelik spor günü faaliyeti planlandı.

Birçok spor branşını denediler

Planlanan proje dahilinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün tesislerinde spor dolu  bir gün geçiren öğrenciler, açık alan spor sahalarında futbol ve basketbol oynarken spor salonunda ise badminton ve voleybol branşlarını öğrendiler.

Her hafta etkinlik düzenleyecekler

Haftanın bir günü öğrenciler, tesislere gelerek açık alan spor sahaları ve spor salonunda Gençlik ve Spor İlçe Müdürü antrenörleri tarafından spor yapacaklar.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ