MHP Belediye Başkanlarından Bakan’a Teşekkür

Kurum Kütahya’da Cumhur İttifakını hissetirmiştir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir takım incelemeler yapmak üzere geçtiğimiz hafta sonu ilimize geldi. Tüm ilçe ve belde belediye başkanları ile tek tek görüşerek sorunlarını dinleyen Bakan Kurum hemen hemen tüm belediyelere maddi ve donanım yardımında bulundu. Tüm Kütahya’nın takdirini kazanan Bakan Kurum için MHP’li Belediye Başkanları Ortak bir açıklama yaptı. Başkanlar; “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bizlere Cumhur İttifakını hissettirmiştir.” Dedi.

EMEĞİN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLEN KİŞİLERİN DEĞERİNİ BİLMELİYİZ

Bakan Kurum’un Kütahya’ya iline göstermiş olduğu yakınlığından dolayı memnuniyeti ifade eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise ; “Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, Kütahya’nın tüm belediye başkanları ile bir araya gelerek sorunları ile yakından ilgilenmiştir. Kendisine tüm MHP’li Belediyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.  Bir kişinin, hangi partiden, hangi görüşten hatta hangi ırktan olduğunu bilmemiz gerekmiyor. Sevginin, fedakârlığın, emeğin ne demek olduğunu bilen insanların kıymetini bilsek bu bize yeter. Vatandaşlar olarak öyle kişilerin kıymetini bilirsek, o hayalini kurduğumuz Büyük Türkiye çok yakınımızdadır. ” Diye konuştu.

SORUNLARIMIZA ANINDA ÇÖZÜM BULDU

Tüm bürokratları ile ilçe ve belde belediyelerinin sorunlarını dinleyerek çözüm bulduğu için, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür eden MHP’li belediye başkanları ; “ İlimizi bir dizi program için ziyaret eden Sayın Çevre ve Şehircilik bakanımıza ilimiz genelindeki bütün belediyelere verdiği destekler için  ve   ilk defa cumhur ittifakının içinde olduğumuzu biz seçilmiş MHP li belediyelere hissettirdiği için, seçildiğimiz günden buyana ilk defa protokolde yer verdiği ve yine ilk defa bu kadar çok bürokratla sorunlarımızı dinleyerek anında çözüm bulduğu için MHP’li Belediye Başkanları olarak minnettarız. Sayın Bakanımız ile bu toplantıları organize eden Sayın Kütahya Valimize, Kütahya Milletvekillerimize ve her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz bu toplantıların gizli mimarı MHP Milletvekilimiz Sayın Ahmet Erbaş’a teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.” Açıklaması yaptılar.

PAYLAŞ