MERKEZ İLÇE, SEÇİME GİDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı olmak için aday olan siyasiler delege seçimlerinin ardından kongre gününe odaklandı.

Vakit kaybetmeksizin kongre yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Merkez İlçe Olağan Kongresi 13.08.2023 Pazar günü saat 10.00’da Hezar Dinari Kültür Merkezinde yapılacaktır. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde Kütahya Merkez İlçe Olağan Kongresi aynı gün içinde saat 13.00’de aşağıdaki gündemle gerçekleştirilecektir.

Kongre akışı belirlendi

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi, Açılış ile başlayacak olup Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı, Kongre Başkanlık Kurulu Seçimi (Başkan, Başkan Yardımcısı, 1 Yazman) 21.12.2019 – 13.8.2023 dönemi yönetim kurulu çalışma raporunun ve hesap raporunun okunması, görüşülmesi, 21.12.2019 – 13.8.2023 dönemi çalışma raporu ve hesap raporunun ayrı ayrı aklanması (ibra edilmesi), İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve il kongresi delegelerinin seçimi Dilek ve temenniler ile devam ederek Kapanış ile son bulacak. Yapılacak olan kongrede Cem Dere, Hüseyin Dalkılınç ve Cengiz Uysal aday olacaktır.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected]  adresine mail atabilirsiniz                                                                                             

PAYLAŞ