Mavi Şimşek’ten 10 numara transfer!

Mavi lacivert renklere gönül verenlerin merakla beklediği 10 numara transferi Onur Kolay, Belediye Kütahyaspor F.K ile anlaşmaya vararak imzayı attı.

500’e yakın maç tecrübesi bulunuyor

Bugsaşspor, Bursa Nilüfer, Şanlıurfaspor, Aydınspor, İstanbulspor, Manisa FK, Çorum FK, Bayburtspor, Karşıyaka ve son olarak Kepezspor formaları ile kariyerinde 449 maça çıkan ofansif orta saha oyuncusu Onur Kolay 52 kez ağları havalandırdı.

Şampiyonlukları bulunuyor

İstanbulspor ile 2.Lig ve geçen sezon Kepezspor ile 3.Ligde şampiyonluk yaşayan oyuncu ayrıca 4 Kez TFF 2.Ligde, 2 kez de TFF 3.Ligde Play-Off oynadı.

6 golle tamamlamıştı

Onur Kolay geçtiğimiz sezon takımı adına 6 gol kaydedip, şampiyonluk yolunda önemli bir pay sahibi oldu.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ