MAVİ ŞİMŞEK, DERBİDE KAZANMAK İSTİYOR

TFF 3. Lig 1. Grup’un 32. haftasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan Belediye Kütahyaspor, Karbel Karaköprü Belediyespor galibiyetini taçlandırarak zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Alt sıralarda yer alan rakibi karşısına çıkacak olan mavi-lacivertlilerde tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Geçtiğimiz haftayı Karbel Karaköprü Belediyespor galibiyetinin verdiği moralle kapatan Mavi Şimşekler, Pazar günü 15.00’da Dumlupınar Stadyumu’nda oynayacağı Eskişehirspor maçına istikrar gözüyle bakıyor. Ligin kalan son 3 maçından maksimum puan alarak, lider ile olan puan farkından kapatmak istemeyen Belediye Kütahyaspor’da derbi maçı büyük önem taşıyor.

Mavi şimşek, puan farkını  kapamak istiyor

Sıralamada 2. basamakta yer alan mavi-lacivertli takım, lider ile olan puan farkını kapatmak için Eskişehirspor’u yenerek liderliği elde etmek istiyor. 18 kişilik maç kadrosu için son kararını verecek olan Has’ın defansta ve orta sahada değişiklik yapması beklenirken diğer mevkilerde bir değişikliğe gitmesi beklenmiyor. Belediye Kütahyaspor’un bu haftaki rakibi Eskişehirspor ise bulunduğu konumdan uzaklaşarak küme düşme hattından istiyor. Belediye Kütahyaspor maçına üstteki farkı kapatma adına büyük önem veren kırmızı-siyahlılar, ilginç istatistiğiyle dikkat çekiyor. Es-es, bu sezon 59 gol yiyerek ligin en çok gol yiyen takımlarından biri olarak yer alıyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ