KUTSO’dan CHP’ye ziyaret

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) heyeti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya İl Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, CHP Kütahya İl Başkanı Dr.Zeliha Aksaz Şahbaz ile beraberindeki heyetin bulunduğu ziyarete, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Başkan Yardımcıları Hasan Öncel, Ahmet Y.Yazaroğlu, Salih Çetiner, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış ve M.Selman Hatipoğlu, KUTSO Genel Sekreteri Salih Nafi Alıç katıldı.

Ziyarette, CHP Kütahya İl Başkanı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz’a başarı dilekleri iletilerek,  Kütahya’nın sosyal ve ekonomik durumuna, yürütülen projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Kütahya’nın geliştirilmesi ve tanıtılması yönünde ortak çalışmalar yapılarak, şehrin kalkınmasına katkı sağlamak için müşterek hareket etmenin güçlendirici olacağı vurgulandı. 

İlgili makamlara ve bakanlıklara iletilmek üzere, KUTSO üyelerinin talepleri ve şehrin sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin de iletildiği ziyarette görüş alış verişi yapılarak, daha sık ve düzenli şekilde bir araya gelinmesinin, şehrin gelişmesi ve kalkınması için, tek ses, tek yürek olarak ortak projelerin hayata geçirilmesinin gerektiği konusunda fikir birliği dile getirildi.

Sosyal, kültürel, turizm ve ekonomik açıdan birçok zenginliğe ve avantaja sahip olan Kütahya’nın geliştirilmesi yönündeki iş birliği çalışmalarının, artarak sürdürülmesi gerektiği ifade edildi.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgi paylaştı. Şehrin sosyal ve ekonomik yönden gelişmesi için,  halk, sivil toplum kuruluşları, üniversite, siyaset, yerel yönetimler ve basın olmak üzere altı faktörün işbirliğinin önemli olduğunu vurguladı. Şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu ve bu yönde gayretli çalışmalara devam edileceğini söyledi.

PAYLAŞ