KÜTAHYA BELEDİYESİ İLE GOSTIVAR BELEDİYESİ “KARDEŞ KENT” OLDU

Kütahya Belediyesi ile Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediyesi arasında “Kardeş Kent” protokolü imzalandı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Kardeş Kent” protokolü için şehrimize gelen Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı Eyüp ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleşen programda Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı Eyüp arasında “Kardeş Kent” işbirliği protokolü imzalandı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Işık ile Başkan Yardımcısı Eyüp, işbirliği protokolünün her iki şehir içinde hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Işık, programda Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı Eyüp’ü Kütahya’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette Başkan Işık’a Makedonya Cumhuriyeti Gostıvar Belediye Başkanı Dr. Arben Taravari ile Gostıvar halkının selamını ileten Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp, imzalanan protokol ve Kütahya’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

İmza töreni akabinde Kütahya’yı gezen Gostıvar Belediye Başkan Yardımcısı Gzim Hacı Eyüp ile beraberindeki heyete Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih Özden eşlik etti.

PAYLAŞ