KURALAR ÇEKİLDİ

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık göreve geldiği günden bugüne kadar sürdürdüğü şeffaf belediyecilik anlayışı devam ediyor. Son olarak Kütahya Belediyesi Özel güvenlik ve Personel A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere 15 kamyon şoförü ve 2 sıhhi tesisatçı alımı kura çekimi Kütahya 3. Noterliği Baş Katibi Ayferi Kardaş huzurunda gerçekleşti. Kura çekimine Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve başkan yardımcıları da eşlik etti.

Kütahya Belediyesi şeffaf yönetim anlayışı ile hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Prof. Dr. Alim Işık’ın göreve başlaması ile birlikte şeffaf yönetim anlayışını benimseyen Kütahya Belediyesi bugün Kütahya Belediyesi Özel güvenlik ve Personel A.Ş. bünyesinde görevlendirilmek üzere 15 kamyon şoförü ve 2 sıhhi tesisatçı alımı kura çekimi Kütahya Belediyesi konferans salonunda noter huzurunda yapıldı.

Kura çekilişinin açılışını yapan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yeni alınacak şoförlerin belediyeye ve Kütahya’ya hayırlı olmasını diledi. Başkan Işık konuşmasında “ Öncelikle dün akşam milletimiz coşkusu ile açtığımız Kütahya Kalesi’nin ışıklandırma projesi ve hazırladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı katılımları için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Tarihler kolay yazılmıyor. Tarih yazmak için önce tarih yazacak yüreğe ihtiyaç vardır. O yürekte Kütahya’da var. Bugünde hayırlı bir iş için buradayız. Kütahya Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu farklı branşlarda toplam 36 işçi alımının ikisi için yani kamyon şoförü ve sıhhi tesisatçı personeli alımı için kura çekimine başvurduk. Toplam 36 kontenjan için bin 206 hemşerimiz başvurmuştu. Bunlardan 574’ü 15 adet kamyon şoförlüğü için, 63 adedi de 2 kişilik sıhhi tesisatçı için başvurdu. Bekoloder, greyder operatörü, beton asfalt serpme operatörü, yükleyici operatörü, silindir operatörü, otomotiv kaporta ustası, mekanik motor ustası, iş makineleri bakım ve onarımcısı, yağlayıcı ve besleyici, tornacı, otomotiv elektrikçisi, kaynakçı ve diğer teknik branşlarda da uygulamalı sınavlarımız devam ediyor” dedi.

PAYLAŞ