KOSBİAD Eğitimleri Devam Ediyor

KOSBİAD normalleşme sürecinde eğitimlerine devam ediyor. KOSBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yüce ve KOSBİAD Yönetim kurulunun düzenlediği sertifika töreninde eğitimleri geçen 82 kişiye sertifikaları verildi.

Zafer Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Teknik Destekleri kapsamında finanse ettiği ve Derneğimiz Kosbiad tarafından yürütülen ” EXCEL’i Ne Kadar Kullanabiliyoruz?” isimli faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen eğitimler tamamlandı. Açılan 5 farklı sınıfta 10 gün süren faaliyet İNDATA Eğitim ve Danışmanlık şirketi eğitmeni İller VURAL tarafından verilen eğitimlerle devam etti. İleri Excel uygulamaları hakkında verilen eğitimlere Kütahya 1. ve 2. OSB de faaliyet gösteren üye yatırımcılarımız ve çalışanları katılım sağladılar. Eğitimler sonunda toplam 82 katılımcı “ İleri Excel “ konusunda sertifikalandırılmış oldu.

82 KİŞİ SERTİFİKA ALDI

Son bir yıl içerisinde derneğimiz çatısı altında üyelerimize yönelik 4 farklı eğitim faaliyeti yürüttük. Bütün eğitimlerimiz boyunca 400’ün üzerinde kişiyi farklı konularda sertifikalandırdık.  Son eğitimimiz olan Excel’i Ne Kadar Kullanabiliyoruz?” eğitimi kapsamında toplam 10’un üzerinde üye firmamızdan 82 kişiyi sertifikalandırmış olduk. Pandemi sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen bu eğitimimiz 1 Temmuz’dan itibaren geçiş yapılan normalleşme süreciyle birlikte 5 grupta tamamlanmış oldu. Faaliyetin tamamlanmasının ardından 1. OSB Müdürlük Binası Toplantı Salonunda KOSBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yüce, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, KOSBİAD Yönetim Kurulu ve OSB Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla sertifika töreni düzenlendi.

PAYLAŞ