KIŞ HAZIRLIKLARI ERKEN BAŞLADI

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi. Yaklaşan kış ayı öncesi yeraltı ve üstü çalışmalarını inceleyen başkan Işık, çalışmaların hızlandırılarak kış ayı öncesi tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, olarak Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi, İkizhöyük Mahallesi ile Cumhuriyet Mahallesi’nde yürütülen kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yürütülen üstyapı faaliyetleri hakkında ekiplerden detaylı bilgi alan Başkan Işık, akabinde Cumhuriyet Caddesi’nde (Sevgi Yolu) Kütahya Belediyesi tarafından engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilen yol çalışmalarını inceledi.

Daha sonra Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü personelinin Ziraat Mahallesi’nde kapsamlı bir şekilde devam ettiği altyapı faaliyetlerini yerinde inceleyen Başkan Işık, çalışmaları yürüten saha ekiplerine işlerinde kolaylıklar diledi.

Son olarak Kütahya Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Osmangazi Mahallesi’nde sürdürdüğü yıkım alanını gezen Işık, burada vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledi.

Yıkım çalışmalarını yürüten ekiplerden bilgi alıp devam eden ziyarette açıklamalarda bulundu.

“KIŞA RAHAT GİRMEK İSTİYORUZ”

Yürütülen çalışmalar ile şehrimizi kış mevsimine hazırladıklarını söyleyen Başkan Işık; “Bugün farklı bölgelerimizde devam eden çalışmalarımızı yürüten ekiplerimizi ziyaret ettik. Öncelikle sahada özverili bir şekilde çalışan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşan kış mevsimi nedeniyle ilk önce altyapıdaki eksiklerimizi giderip, onun üzerine de üstyapıdaki eksiklerimizi tamamlayıp sezona daha rahat bir şekilde girmek istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnaflarımız, vatandaşlarımız ve çalışanlarımız ile bir araya gelerek, hem onların taleplerini dinledik hem de devam eden işlerimizi yerinde kontrol etme imkanı bulduk. Çalışmalarımızın şehrimiz ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mesut EKİCİ

PAYLAŞ