KIBRIS BİZİM SON KALEMİZDİR

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş yaptığı basın toplantısında gündeme dair konular hakkında basın mensupları ile bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş yaptığı basın toplantısında şu ifadelere yer verdi. Maalesef korona salgını tüm Dünya’yı etkilediği gibi Kütahya’yı da etkiliyor. Ülkemizde de sayıları artmaktadır. Sağlık bakanlığı ve valiliğimizin korona ile ilgili aldığı önlemlere bütün halkımızın riayet etmesi gerekiyor. Son dönemlerde bir rehavete kapıldık dedi.

ÇEMBER DARALIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş “tüm halkımızla beraber biraz rehavete kapılmışız. Kesinlikle önlemleri biraz kulak ardı etmeye başlamışız. Çember çok daralıyor. Daha önce duyduğumuz bir yakın arkadaş ve bir akraba sonrası şimdilerde ailemize ve komşularımıza kadar gelmeye başladı. Son derece çalışkan bir valimiz var. Sıkı denetimler yapılması ile alakalı çok ciddi çalışmalar yapılıyor. Esnaflarımız bu süreçte çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Üniversitelerin kapanarak online eğitime geçmesi ile birlikte üniversiteye dayalı işverenlerin birçoğu çok ciddi bir şekilde sıkıntı çektiklerinin farkındayız.

BU GÖREV BİR VATAN GÖREVİ

Yaklaşık 44 gün önce K.K.T.C’ de Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kıbrıs’a gittim. Malum biliyorsunuz ben aynı zamanda Kıbrıs vatandaşıyım. Orada seçmenim, işlerimin birçoğu orada, bazen Kütahyalı arkadaşlarımızdan Kıbrıs’ta ne yapıyorsun diye soranlar için söylüyorum. Evet ben Kıbrıs’taydım. Görevdeydim. Bu görev bir vatan göreviydi. Benim gibi düşünen milyonlarca insanın nasıl bir sağduyu sahibi olduğu hem seçim gecesi K.K.T.C’ de hem de Türkiye’deki seçim sevincinden ortaya çıkmıştır. Benim orada ne gezdiğimi yazıp çizen arkadaşlarda bunlardan utanmıştır.

KIBRIS BİZİM SON KALEMİZDİR

Kıbrıs bizim Doğu Akdeniz’deki son kalemizdir. Olmazsa olmazımızdır. Bilinen 1571 yılında ama daha öncesinden olan bir mazimiz ve geçmişimiz var. Şehidimiz var. Gazimiz var. Orada kanımız var. Alın terimiz var. Her şeyden önce orada kardeşlerimiz var.

AKIN AKIN AKINCIYI GÖNDERDİK

Biz orada şunun mücadelesini verdik. 4. Cumhurbaşkanı sayın Akıncı, 2015 tarihinden bu yana ısrarla bir Türkiye düşmanlığı yaratmaya çalıştı. Suni bir gündemle taban oluşturmaya çalıştı. Ve bunda da bir süre başarılı da oldu. Seçimler boyunca şunu da söylemedi ben 5 yıl boyunca size vaat ettiklerimin birçoğunu gerçekleştirdim. Ama şunları, şunları eksik bıraktım 5 yıla daha ihtiyacım var bana bir 5 yıl daha verirseniz şunları, şunları da yaparım demedi. Yalnızca Türkiye bize müdahale ediyor. Biz biat etmeyeceğiz. Yine ısrarla Türkiye’den heyetlerin geldiğini Milletvekillerinin dolaştığını söyledi. Ak Parti’den ve MHP’den burada huzurlarınızda bir daha söylüyorum. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti seçimlerinde seçim takvimi başlatıldıktan bitimine kadar K.K.T.C’ de benden başka hiçbir siyasetçi olmamıştır. K.K.T.C sağduyulu vatandaşları akın, akın akıncıyı gönderdi.

PAYLAŞ