KERAMİKA; TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Hizmet Belgesi almaya hak kazandı

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 sürecinde aldıkları tüm önlemlerde, çalışanlarının, müşterilerinin, iş ortaklarının sağlığını ve güvenliğini ön planda tutan Keramika, TSE COVİD-19 Güvenli Üretim Hizmet Belgesi almaya hak kazandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid- 19 salgını ile mücadelede aldığı başarılı ve etkili tedbirlerle dikkatleri üzerine çeken Keramika, sanayi tesislerinde normalleşme sürecinde alınması gereken önlemlerin değerlendirildiği ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından 1 Haziran’da uygulamaya konulan “Güvenli Üretim Belgelendirme Programı” kapsamında gerçekleştirilen denetim sürecini başarıyla tamamlayarak “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanan ayrıcalıklı firmalardan biri oldu.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 sürecinde Keramika olarak aldıkları tüm önlemlerde, çalışanlarının, müşterilerinin, iş ortaklarının sağlığını ve güvenliğini ön planda tuttuklarını önemle vurgulayan Genel Müdür Emin Yüce: “ Bu zorlu süreçte Sağlık Bakanlığı’nın ve bilim dünyasının açıklamalarını sürekli olarak takip ederek, ISG uzmanlarımız ve iş yeri hekimimizle koordineli olarak çalışan ekibimizle birlikte, hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol tedbirlerini titizlikle aldık. Birçok alanda hayatın durma noktasına geldiğini üzülerek gördük. Bütün bu yaşananlara rağmen Keramika ailesi olarak, gereken tüm tedbirleri alarak ülkemiz için üretmeye devam ettik” dedi.

Uluslararası geçerliliğe sahip bu belgeyi almanın Keramika gibi ihracat yapan üretici firmalar için son derece önemli olduğunu belirten Yüce: “ Tüm çalışma alanlarında ve sosyal alanlarda öncelikle sosyal mesafe kuralı, maske ve el hijyeni uygulamalarını ön planda tutuyor, bütün çalışanlarımıza sürekli olarak bilinçlendirme eğitimleri veriyoruz. Keramika olarak, güzel günlere inanıyoruz. Ve bu karanlık günlerden, geleceğe odaklanarak sağ salim çıkabileceğimizi biliyoruz” dedi.

PAYLAŞ