İsmail Şef Kasap&Steak House 1 yaşında

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde farklı lezzet, farklı hizmet anlayışı ile yola çıkan İsmail Şef Kasap&Steak House, bugünlerde açılışının ilk yılını kutluyor.

“Teşekkürlerimi sunuyorum”

İşletmesinde sergilenen davranışlar ile takdir gördüklerini belirten Kasap ve Izgara Ustası İsmail Aslan, “Açılışımızın üzerinden tam 1 sene geçmiş bulunuyor. Ben öncelikle desteklerinden dolayı Altıntaş ve köylerimiz başta olmak üzere tüm ağırladığımız misafirlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler burada sadece etin iyisini, pişirme lezzetinin en mükemmelini satmadık biz aynı zamanda iyi misafirperverlik sergiledik. Kütahya’dan ve Afyonkarahisar’dan da misafirlerimizi ağırladık. Biz, kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Müşterisini farklı lezzetlerle buluşturdu

Usta Aslan, henüz bir yıllık işletme olmalarına rağmen hellim peynirli köfte, meyveli sucuk gibi tatların yanında farklı hazırlama ve pişirme teknikleri ile de müşterilerine hizmet verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

PAYLAŞ