Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Güzel Sanatlar ve Edebiyat Derneği’ni ziyaret etti.
Fatih Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kütahya Güzel Sanatlar ve Edebiyat Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, burada dernek üyeleri tarafından karşılandı.
Dernek binasını gezerek incelemelerde bulunan Başkan Işık; “Göreve başladığımız günden bu yana mümkün olduğunca birleştirici fonksiyonu önemsiyoruz. İnanıyorum ki Kütahya bu dönem kabuğunu kıracak. Bu kapsamda kıymetli sanatçılarımızın desteğini bekliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Ziyarette Dernek Başkanı Naciye Zeytin ile dernek yöneticileri Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Ahmet Yakupoğlu Güzel Sanatlar Lisesi öğrenci ve öğretmelerinin yapmış olduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı, Dumlupınar Meydan Muharebesi, kahramanlık ve vatan sevgisi konulu eserleri hediye ettiler.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ziyarette, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden ile Murat Arık eşlik etti.