IŞIK: NE SÖZ VERDİYSEK YERİNE GETİRECEĞİZ

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Çalca Mahallesi’ni ziyaret etti.

Haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Çalca Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, ziyaret kapsamında ilk olarak Mahalle Muhtarı Yusuf Yakan ile bir araya geldi.

Ziyarette Çalca Mahalle Muhtarı Yakan ve Çalcalı mahallesi sakinlerinin taleplerini alıp onlarla sohbet eden Başkan Işık, daha sonra Kütahya Belediyesi’nin 1. Çalca Sokak, 2. Çalca Sokak, 3. Çalca Sokak, Ahmet Özten Caddesi ile Esenler Caddesi’nde gerçekleştirdiği kilit taşı ve bordür döşeme çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında saha ekibinden bilgi alıp, onlara işlerinde kolaylıklar diledi. Kütahya Belediyesi ekipleri, Çalca Mahallesi’nde yaklaşık 1250 metre uzunluğunda bordür ve 7 bin m2’lik alanda kilit taşı döşemeyi planlıyor.

Mahalle ziyaretinde açıklamalarda bulunan Başkan Işık; “Bugün mahalle ziyaretlerimiz kapsamında Çalca Mahallemizi ziyaret ettik. Değerli muhtarımız ve Çalcalı hemşehrilerimiz ile birlikte mahallemizin sorunlarını yerinde incelemek için buradayız. Muhtarımızdan mahallemizin taleplerini aldık. Vatandaşlarımızın burada doğalgaz ihtiyacı, altyapı eksikleri ve üstyapıya yönelik bazı talepleri var. Bu talepleri inşallah önümüzdeki süreç içerisinde programımıza alıp yerine getireceğiz. Muhtarımız başta olmak üzere Çalcalı vatandaşlarımıza mahallemize ve şehrimizde sahip çıktıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Bu şehre hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur” dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Abdullah Damcı, Murat Arık ile Ömer Köse de yer aldı.

PAYLAŞ