Genç Parti Kütahya İl Başkanı Süleyman Gün, Yeniden Refah Partisine katılım sağladı.
Katılımlar sürüyor
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin iddialı partilerinden Yeniden Refah Partisi’ne yeni katılımlar sürüyor. Partiye son olarak 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde Genç Parti’den 1. Sıra Milletvekili olan ve ardından İl Başkanlığı görevini de yürüten Süleyman Gün katıldı.
Genel Başkan Erbakan, rozeti taktı
Kütahya İl Başkanlığı mensuplarının da hazır bulunduğu tören Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Kütahya ve Tavşanlı ziyaretleri esnasında düzenlendi.
Üyelerini önemsiyor
Rozet töreni esnasında Kütahya Belediyesi Başkan Adayı Osman Gezgin’in kendi rozetini vermesi ise dikkatlerden kaçmazken Başkan Adayı Gezgin’in üyelerine verdiği değer bir kez daha tescillenmiş oldu.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz