İÇ TRANSFERDE 7 OYUNCUYLA DEVAM

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sahaya yansıttıkları performans sonrasında 3’lig’de de Mavi Lacivertli formayı terletmek isteyen 7 oyuncu ile devam kararı alan Belediye Kütahyaspor’da takım Sportif Direktör Tolga Tağ’a emanet.  

Başlayacak yeni sezon öncesinde iç transfer çalışmalarına hızla sürdüren Belediye Kütahyaspor’da 7 oyuncuyla  imzayı attı.

Geçtiğimiz sezon terlettikleri Mavi Şimşek formasını 3. Lig’de giymek isteyen Adem Denizer, Enes Nalbantoğlu, Muhammed Enes Gök, Doğukan Özçimen, Ahmet Üner, İsmail Kayalı ve Aykut Geçmen ile iç transferde diğer anlaşmaya varıldığını bildiren Belediye Kütahyaspor, diğer futbolcularla görüşmelerin de devam ettiğini bildirdi.

TAĞ GÖREVE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından kulüpten ayrıldığını duyuran Tolga Tağ, Sportif Direktör olarak yeniden takımdaki görevine geri döndü.

Geçtiğimiz sezon yapılan transfer ve saha içi oyun anlayışına kattığı tecrübeleri ile pek çok kesim tarafından takdir toplayan Belediye Kütahyaspor Sportif Direktörü Tolga Tağ, 3’ncü Lig öncesi çalışmalarına da hızla başladı.

PAYLAŞ