HEKİM KADROSU GENİŞLİYOR

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi ikinci nöroloji uzmanı olarak Dr. Mahmut Işık’ı kadrosuna dâhil etti.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda Nöroloji branşında  2 uzman doktor ve 3 elektronörofizyoloji teknikeri ile bölge halkımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine en iyi şekilde  cevap vermeye devam ediyoruz dedi.

NÖROLOJİ UZMANI DR. MAHMUT IŞIK KİMDİR?

1972 yılı Almanya doğumlu, evli ve 3 çocuk babası olan Dr. Mahmut Işık 2000 yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra, 2006 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji bölümünden ihtisasını tamamlayarak mezun olmuştur.

2007-2008 yıllarında Kayseri Devlet hastanesi, 2008-2009 yıllarında Yozgat Devlet Hastanesi, 2009-2010 yılları arasında Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi, 2010-2016 yılları arasında ise Kütahya Kent Hastanesinde görev yapan Dr. Mahmut Işık 2020 Eylül ayı itibariyle PARKHAYAT Kütahya Hastanesinde hasta kabulüne başlamıştır.

PAYLAŞ