HEDİYELER VERİLDİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuk Hakları Konulu Resim Yarışmasında’ dereceye giren çocuklara plaket ve hediyeleri İl Müdür Vekili Fatma Uz tarafından verildi.

18-20 Kasım tarihlerinde düzenlenen XXI. Ulusal Çocuk Formuna interaktif olarak İl Çocuk Temsilcilerine hediyeleri Kütahya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Fatma Uz tarafından verildi.

Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşme, ülkemiz tarafından 1990 tarihinde imzalanmış ve 1995 yılında yürürlüğe girmiştir. Ülkemizin de taraf olduğu Birleşmiş Milletler Çocuk Haklarına Dair Sözleşme, taraf olan ülkelere çocuk haklarının korunması, çocukların temel gereksinimlerinin karşılanmasına yönelik düzenlemelerin yapılması ve çocukların potansiyellerini hiçbir ayrım gözetmeksizin eksiksiz biçimde geliştirebilmeleri için gerekli fırsatların oluşturulması konusunda bir takım bağlayıcı yükümlülükler, görev ve sorumluklar yüklemekte.

18-20 Kasım tarihlerinde düzenlenen XXI. Ulusal Çocuk Formuna interaktif olarak İl Çocuk Temsilcileri katılım sağlandı. Ayrıca ‘Dünya Çocuk Hakları Günü’ kapsamında İl Müdürlüğümüzce Çocuk Hakları konulu resim yarışması düzenlendi.

Yarışma sonucuna göre dereceye giren çocuklarımızın plaket ve hediyeleri törenle İl Müdür Vekili  Fatma Uz tarafından takdim edildi.

PAYLAŞ