HAYDİ, EKİBİ SICAĞA ÇARE OLDU

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sıcak havalardan etkilenen ve yaralı halde bulunan hayvanlar, devriyeler tarafından koruma altına alınmış ve tedavilerinin tamamlanması amacıyla ilgili birimlere teslim edildi.

Yaz-kış demiyorlar

İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı (HAYDİ) görevli polis memurları, sıcaktan bunalan sokak canlarını serinleterek imdatlarına yetişti. Sokakta yaşayan hayvanların en yakın dostu ve koruyucusu olan İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı (HAYDİ) gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hava sıcaklığının artması nedeniyle sokak hayvanlarına yönelik çalışma yaptı. Soğuk kış gecelerinde cadde ve parkları dolaşarak, sokak canlarını battaniyelere sararak ısıtan HAYDİ ekibi, yazın bu bunaltıcı sıcaklarında da can dostlarını unutmadı.

Canla başla çalışmıyorlar

Yine cadde ve parklarda devriye atarak onlara su ve mama verdi. Hayvanların bir numaralı koruyucusu olan HAYDİ Ekibi, gün boyu gerçekleştirdikleri denetimler ve gelen ihbarlarla can dost hayvanları korumak için canla başla çaba harcıyor. HAYDİ, polisleri, işkence, eziyet, kötü muamelenin önüne geçmenin yanı sıra hastalanan, kazada yaralanan her hayvanın da imdadına koşuyor.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected]  adresine mail atabilirsiniz                                                                                             

PAYLAŞ