GÜVEN GÜNERİ YEŞİL SAHALARA DÖNDÜ

Yaptığı paylaşımla Belediye Kütahyaspor’un tecrübeli futbolcusu Güven Güneri yeşil sahalara geri döndü. Taraftarların bu karar doğrultusunda önemli bir karar olduğunu ve bu takıma Güven’in yerinin doldurulamayacağı konusunda hem fikir oldular. Karar doğrultusunda mutlu olduklarını dile getiren taraftarlar doğru karar olduğu vurgusunu yaptılar.

Eksikliğini geçtiğimiz maçlarda hissedilen tecrübeli oyuncu Güven Güneri Karaman maçında özellikle sahada olmayışı ile eksikliğini son derece hissettirdi. Tecrübeli oyuncunun paylaşımı Kütahya’da çok tartışılmasına rağmen Güven Güneri’nin eksikliğinin yaşandığına vurgu yapan teknik heyet alınan son karar ile Güven Güneri’nin tekrar affedilerek yeşil sahalara döndüğünü açıkladı.

DOĞRU KARAR!

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığı ile taraftarın sesi olmuş ve “Bu Takıma Güven Lazım” başlığı ile yeşil sahalara affedilerek geri dönmesini için çağrıda bulunmuştuk. Gazetemizin yapmış olduğu haberi dikakte alan teknik ekip ve Belediye Kütahyaspor yöneticileri doğru bir karara imza attılar.

BU TAKIMA GÜVEN LAZIM!

Geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığı Mavi lacivertli renklere gönül veren taraftarların sesi olmuş ve mutlu sona yönetimin kararı ile ulaşıldı. Yaptığımız haberi tekrar hatırlatarak taraftarlar Güven Güneri’nin tekrar sahalarda olmasına ilişkin haberimizde şunları söylemiştik.  Belediye Kütahyaspor Kulübü yönetimine forvet oyuncusu Güven Güneri’nin affedilerek takıma geri çağrılması yönünde çağrıda bulundular. Belediye. Kütahyaspor’un kadro derinliğinin olmaması ve kadroda Güven’in yerini doldurabilecek bir oyuncunun bulunmasının büyük bir sıkıntı oluşturduğunun altını çizen taraftarlar 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun affedilerek takıma dahil edilmesi gerektiğini belirttiler. Kadro dışında kaldığı dönemde Karama deplasmanında 2-0’lık mağlubiyet alan mavi şimşeklerde Güven’in eksikliği sahada kendisini belli etti. Ligin ilk yarısının bitişine kadar Güven’den takımın mutlaka faydalanması gerektiğinin altını çizen taraftarlar şunları söyledi;

 BELEDİYE KÜTAHYASPOR BU MEMLEKETİN EN ÖNEMLİ MARKASIDIR

 Belediye. Kütahyaspor’u taraftarları; “Takıma sene başında katılan ve kadrodaki genç oyunculara çok iyi bir abilik yapan bir futbolcudan bahsediyoruz. Kendi sosyal medya hesabından bir açıklama ya da bir paylaşımda bulunduğu için bize göre son derece kasıtlı bir linç kampanyası ile karşı karşıya kaldı. Kütahya Belediyesine ve   Belediye Kütahyaspor yönetimine zarar vermek isteyen isimler Güven’in bu hatalı paylaşımında yürüyerek adeta bir linç kampanyası yaratmaya çalıştılar. Belediye Kütahyaspor bu memleketin en önemli markasıdır ve bu marka altında yer alan isimler mutlaka yaptıkları nahoş hareket ve durumların cezasını mutlaka öder. Kendisine para cezası verildi ve kadro dışı kaldı. Bizler cezasını çektiği düşüncesindeyiz. Kadro dışı cezasının artık kaldırılması gerektiğini düşünüyoruz” dediler.

PARA CEZASI VERİLDİ

Yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu Güven Güneri yönetimin kararı ile hem para cezasına hem de süresiz kadro dışı bırakılmayla cezalandırılmıştı. Kadro dışı kararı Belediye Kütahyaspor Başkanı Cahit Özel tarafından kaldırılarak para cezasının devam ettiği gazetemize gelen bilgiler arasında.

BİRÇOK TAKIMDA GÜVEN GİBİ BİR FUTBOLCU YOK

Belediye Kütahyasporlu taraftarlar; “Puan durumunda şu an çok da istediğimiz ve sene başında planlanan bir yerde değiliz. Kadromuz kısıtlı. Hemen hemen her maçta yaşadığımız bir kırmızı kart sıkıntısı var. Durum bu halde olunca Güven gibi bir futbolcunun, başka amaçlar güden insanların kirli tezgâhları sebebiyle kadro dışı kalmasını ve bunun ağır faturasını Belediye Kütahyaspor’un ağır bir şekilde ödemesini istemiyoruz. Şu an ligde birçok takımda Güven gibi bir futbolcu yok. Bizde var ama bizde ondan faydalanamıyoruz” dediler.

BAŞKAN’DAN MESAJ

Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı Cahit Özel Belediye Kütahyaspor’un resmi, internet sayfasından yaptığı paylaşımda kamuoyuna Güven Güneri’nin süresiz kadro dışı bırakılma cezası alınan karar doğrultusunda kaldırılmıştır dedi. Kulübün resmi sayfasında şu ifadelere yer verildi “ Futbolcumuz Güven Güneri’nin süresiz kadro dışı  bırakılma cezası, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda sona ermiştir.  Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur. Cahit Özel Belediye Kütahyaspor Kulübü Başkanı.

PAYLAŞ