Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 2. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Maddeler karara bağlandı
Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Mecliste; Belediyenin 2023 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesapları konusunun müzakeresi, Belediye Meclisinin 13.04.2024 tarih ve 133 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanlığının belediyeye vermiş olduğu 14.02.2024 tarih ve 4627 kayıt no’lu dilekçesindeki, maliyet ve giderlerin artması sebebiyle, Belediye tarafından ücretsiz biniş desteğinin verilmesi talebi konusunun müzakeresi gibi konular ile imar düzenlemelerini içeren maddeler görüşüldü.
MHP’liler bu sefer teşrif etti
Geçtiğimiz Meclis toplantısına katılmayan Milliyetçi Hareket Partili (MHP) üyeler, bu toplantıya katılım sağlayarak görüşlerini belirtti. Ayrıca MHP Belediye Meclis Üyesi Fazilet Kara’nın görevinden istifasını üzerine Hasan Öztulum’un göreve başladığı Başkan Kahveci tarafından belirtildi.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz