GÜLER: KUL HAKKINA GİRMEYELİM

Koronavirüs ile mücadeleye dikkat çeken Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; “Bir başkasının vebalini almayalım. Kul hakkına girmeyelim” diye Tavşanlıları uyardı.

63 yıl Tavşanlı halkına hizmet verdikten sonra yenilenmesi için çalışma başlatılan Pazar Cami’nin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler, tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle mücadeleye değinerek önemli uyarılarda bulundu.
Tavşanlı’nın her zaman birlik ve beraberliğe önem verdiğini, geçmiş yıllarda Ramazan’ıda dolu dolu geçirdiğini ifade ederek bu dönemde toplu davet, iftar yemeği gibi organizasyonların kesinlikle olmamasını istedi. Bu yönde duyumlar aldıklarını kaydeden Başkan Mustafa Güler “Çok kritik dönemlerden geçiyoruz. Allah aşkına her akşam televizyon kanallarına çıkan Sağlık Bakanımızın yüz ifadesine bir bakın. Kendisini bu işe nasıl adadığını hepiniz göreceksiniz. Ülke genelinde pandemide gerileme yaşanırken, maalesef ilimizde artış gözleniyor. İmanımız gereği ölümden korkmuyoruz. Ancak bu mikrop nedeniyle tedbirsiz ve duyarsız davranarak bir kişinin ölümüne neden olursak, inanın kul hakkına girmiş oluruz. Bunun hesabıda ağır olur. Lütfen tedbiri elden bırakmadan, devlet yöneticilerimizin söylediklerine riayet ederek yaşayalım. Sosyal mesafemizi koruyalım. 65 yaş üstü, 20 yaş altı sokağa çıkmamaya devam etsin. Hele bu dönemde birşey olmaz diyerek iftar daveti, toplu etkinlik gibi organizasyonlardan uzak duralım. Bu illeti her beraber yeneceğiz” ifadelerini kullandı


 

PAYLAŞ