Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı Doğan Beki, Kütahya’da teşkilat mensuplarıyla buluştu.
Yoğun katılım yaşandı
Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Beki, Kütahya’da partinin teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmaya YRP Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin ve diğer teşkilat üyeleri de katıldı.
Yerel ve güncel meseleler konuşuldu
Toplantıda, YRP’nin Kütahya’daki faaliyetleri, yerel seviyedeki çalışmaları, parti içi işleyiş ve gelecek planları konuşuldu. Doğan Beki, partinin genel politikaları ve Kütahya özelinde yapılacak çalışmalar hakkında teşkilat mensuplarına bilgi verdi. Ayrıca YRP’nin genel siyasi stratejileri ve hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu.
“Partimiz Kütahya’da büyümeye ve güçlenmeye devam edecek”
Yeniden Refah Partisi Kütahya İl Başkanı Osman Gezgin, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, Doğan Beki’nin Kütahya ziyaretinin partinin yerel teşkilatını güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Partinin Kütahya’da büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini vurguladı. Ayrıca partinin genel politikaları ve Kütahya’daki seçim stratejileri hakkında da bilgi verdi.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz