FİDANLAR DİKİLDİ

MHP camiasını üzüntüye boğan art arda vefat haberleri sonrasında Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı merhum ilçe Başkanları Akın Kaygısız ve Nedim Demir’in yanı sıra Alpaslan Türkeş, MHP lideri Devlet Bahçeli adına fidanlar dikti.

Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın fidan dikimi için Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün destekleri ile oluşturduğu hatıra ormanına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz hafta art arda vefat eden MHP Tavşanlı İlçe Başkanı Akın Kaygısız ve Simav eski İlçe Başkanı Nedim Demir için fidanlar dikildi.

MHP kurucu Genel  Başkanı merhum Alpaslan Türkeş, MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin isimlerinin yer aldığı fidanların da dikildiği etkinlikle ilgili olarak açıklamada bulunan Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk; “Seyitömer Beldemizde Kütahya Ülkü Ocakları İl Başkanlığımızın ve Belediyemizin organizasyonu ile ağaç dikerek isimlerini ölümsüzleştirdiğimiz Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bey Ülkü ocakları genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım bey adına fidanlarımızı toprakla buluşurduk. Ölümsüz Kahraman Başbuğ Alparslan Türkeş adına ve kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman ölümsüz kahramanlar tavşanlı ilce başkanımız Akın Kaygısız Simav önceki dönem ilçe başkanımız Nedim Demir bey adına fidanlarımızı toprakla buluşurduk. Bu gün burada diktiğimiz bu fidanlarla isimlerini burada yaşatacağız. Fidan dikiminde emeği geçen Kütahya Ülkü ocakları il yöneticileri Samet Bozkurt İsmail Emrah Akın kardeşime ve Seyitömer Belediye personelime teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar” açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ