DEPREMZEDELERE DİŞ DESTEĞİ

Özel Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kahramanmaraş ve çevre illerinde meydana gelen yıkıcı deprem sonrası Kütahya’ya gelen depremzede çocuklara ücretsiz sağlık hizmeti vereceklerini açıkladı.

Özel Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen deprem sonrası acil diş tedavisi gereken depremzede çocukların tedavilerinin, ücret talep edilmeden gerçekleştirileceğiyle ilgili sosyal medya hesaplarından bir duyuru yayınladılar.

Üç hekim tedavi verecek

Depremzede çocuklara, Uzm. Diş Tabibi Ömer Faruk Tekin, Diş Tabibi Demet Kiçemel ve Diş Tabibi Büşra Üstün tarafından sağlık hizmeti verilecek. Ücretsiz sağlık hizmeti kapsamında, acil tedavisi gereken depremzede çocukların tedavilerinin ücretsiz devam ettirileceği bilgisi paylaşıldı.

“Kütahya gibi bizde depremzedelerimize destek olacağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uzm. Diş Tabibi Ömer Faruk Tekin, yaptığı açıklamasında; “Sadece Kütahyalı vatandaşlarımıza değil, hekimliğin gerektirmiş olduğu bir anlayışla tüm ülkemize, dünyaya ve insanlığa hizmet etmek düşüncesiyle, böylesi zor geçen günlerde Kahramanmaraş ve 10 (on) ilimizde meydana gelen deprem sonrası, devlet yetkililerimiz, kamu kurumlarımız, siyasi partilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız gibi bizlerde, paylaştığımız acı sonrası taşın altına elimizi koymak istedik. Değerli meslektaşlarım ile acil tedavisi gereken depremzede çocukların tedavilerinin ücretsiz sağlık hizmeti sunma kararı aldık. Tüm ülkemize, Kütahya’mıza, vatandaşlarımıza bu zor günler için geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için büyük üzüntümüzü ifade ediyoruz” dedi.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ