CORONA VİRÜSE KARŞI DUYARLI OLALIM, KURALLARA UYALIM

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Corona virüs tedbirleri ile ilgili olarak mesire alanlarında yapılan denetimler sürüyor.

Yapılan denetimlerde; maske, sosyal mesafe, hijyen kuralları ve ateş ölçümleri başta olmak üzere İşletme Sahiplerinin ve vatandaşların tedbir kurallarına uyup uymadığı kontrol edilirken, gerekli uyarılar yapıldı. Kurallara uymayan vatandaşlardan daha duyarlı olunması istenildi.

Bölge Müdürü Hasan Keskin yapılan denetimlerde; “Virüsle mücadele tüm Türkiye’de dikkatli bir şekilde sürdürülüyor. Biz de hassasiyetle denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bilmeliyiz ki; bu görev hepimize düşüyor, hep birlikte bunun altından kalkmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızdan istediğimiz maske, mesafe ve hijyen konularında dikkatli olmaları. Basit önlemlerle korunma şansınızı artırabilir, yayılmasını önlemeye katkı sağlayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Mesire Yerlerine yapılan denetimler; Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Doğa Koruma ve Milli Parklar Kütahya Şube Müdürü İsmail Lafçıoğlu, Kütahya Orman İşletme Müdür Yardımcısı Murat Kavalcı ve Orman Muhafaza Memurları tarafından gerçekleştirildi.

PAYLAŞ