Çocuklar istedi, belediye yapacak

Çocuklar istedi, belediye yapacak

Moymul Mahallesi’nden Tavşanlı Belediyesi’ne gelen bir grup çocuk, Belediye Başkanı Mustafa Güler’den ‘Küçük Futbol Sahası’ talebinde bulundu. Çocukların bu isteğinin yerine getirilmesi için çalışmalar başlatıldı.

Moymul Mahallesi’nde çocuklar asfalt zeminde futbol oynadıklarını söyleyerek, Belediye Başkanı Mustafa Güler’den mahallelerine saha yapılmasını istedi.
Büyüklerinden toplandıkları imzalarla Tavşanlı Belediyesi gelen Seher Yavuz, Eymen Yavuz, Ege Çelik, Ahmet Furkan Demir ve Alperen Burkay isimli çocuklar, Belediye Başkan Vekili Naci Erarslan ile başkan yardımcıları İsmail Aka ve Mehmet Ali Akar ile görüştü.
Moymul Mahallesi Barbaros Hayrettin Caddesi üzerinde bulunan park ve yeşil alan üzerine saha yapılması talebini ileten çocukların bu isteği üzerine Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla, Başkan Vekili Naci Erarslan ve beraberindeki teknik heyet Moymul Mahallesi’ne gitti. Burada çocukların talepte bulunduğu alanda inceleme yapan Başkan Vekili Erarslan, teknik heyet ile durum değerlendirmesi yaparak çalışmaları başlattı.
Yaptığı açıklamalarda sürekli gençleri spora teşvik eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Çocuklarımızın bu talebini bir an önce yerine getirebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

PAYLAŞ