Vali Vekili Mustafa Güney ve Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde devlet koruması altında yaşayan çocukları konutunda ağırlayarak, birlikte iftar yaptı.
Her fırsatta sevgi evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek onları yalnız bırakmayan devlet erkanı, bu kez çocukları Frig Çevre ve Medeniyet Tanıtım Merkezinde misafir etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerininde hazır bulunduğu iftar programında Vali Vekili Mustafa Güney ve Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, küçük misafirleriyle tek tek ilgilenerek sohbet edip yakın ilgi gösterdi.
“Bizler sizin aileniziz”
Vali Vekili Mustafa Güney ve Vali Ali Çelik’in eşi Neziha Çelik, akşam ezanının okunmasıyla çocuklarla birlikte iftarını açtı. Oldukça samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde çocuklarla hasbihal eden Vali Vekili Mustafa Güney, “Bugün iftar soframız sizlerle şenlendi. Milletimizin devletimize emaneti olan siz değerli yavrularımızı kendi çocuklarımızdan ayrı tutmuyoruz. Sizlerin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Unutmayın bizlerde sizin bir aileniziz. Sizlerin en iyi şartlarda yaşamını devam ettirmeniz ve eğitimlerinizi tamamlayarak hayata en iyi şekilde hazırlanmanız için devletimizin bütün imkânlarını en iyi şekilde sizlere yansıtıyoruz. İnşallah sizler gelecekte güzel yerlerde bu toplum için faydalı işler yapan, kendi hayatında başarıdan başarıya koşan insanlar olacaksınız. Sizlere güveniyoruz.” dedi.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için : 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz