Çiçek: Ruhları şad olsun

Emet Kaymakamı Hasan Çiçek,  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıldönümü münasebetiyle Emet Kaymakamı Hasan Çiçek kutlama mesajı yayımladı.

“Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan “ Çanakkale Zaferi ” nin 105. Yıl dönümünde mukaddes vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerinin yer aldığı mesaj şöyle:

“Çanakkale, bin yıllık tarihimizin her anına damga vuran istiklal ve istikbalimiz konusundaki kararlılığımızın, iman gücünün, çok büyük fedakârlıklarla bir kez daha teyit edildiği yerdir. Kahraman ecdadımız, her türlü tehdide karşı iman dolu göğsünü siper etmiş, bir gül bahçesine girercesine din ve vatan uğruna şehit olmayı şeref bilmiştir. 18 Mart 1915’de elde edilen Çanakkale Zaferi ile milletimiz onurlu duruşunu bütün dünyaya göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şanlı Türk Ordusu bu zaferin sonrasında tarihe; ‘ Çanakkale geçilmez! ‘ Sözünü altın harflerle yazdırmış ve tarihin akışını değiştirmiştir.

İnsanüstü bir mücadele ile elde edilen zaferler, milletimizin bağımsızlığını, vatanını ve bayrağını korumak için neler yapabileceğini dosta düşmana bir kez daha göstermiştir.

18 Mart Şehitlerimizi Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl dönümü nedeniyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, şanlı bayrağımızın semalarımızda özgürce dalgalanabilmesi için canlarını bir an bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi, rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun. “ ifadelerini kullandı.”

PAYLAŞ