ÇİÇEK: KURALLARA UYUN

Emet ilçesinde korona virüs (COVİD-19) denetimlerine katılan Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, vatandaşların maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyulması gerektiğine dikkat çekip, salgının seyrini göz önünde bulundurup riskin en aza indirilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kaymakam Hasan Çiçek ilçe genelinde yapılan koronavirüs denetimi faaliyetlerine katıldı.

Denetime Kaymakam Hasan Çiçek, Belediye Başkan Vekili Av. Yasin Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Neşet Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Emre Vural, İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amir Vekili İsmail Aşıkovalı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kaymak ve İlçe Müdürleri yer aldı.

Kaymakam Hasan Çiçek, yapmış olduğu açıklamalarında, “ İçişleri Bakanlığının “Covid-19-Tedbirleri Kapsamında 17 Eylül 2020 tarihinde Denetim Yapılması” hakkındaki emirleri gereğince “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde, özellikle de vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu yerlerin genel bir denetimi gerçekleştirilmiştir. İçişleri Bakanlığının emirlerinde vurgulandığı üzere, salgının son günlerdeki yayılım seyri göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Temel prensipler olan temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uymakla birlikte, sürdürülen denetim faaliyetleri salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem taşımaktadır.

Bütün bu denetimlerde alınması gereken kurallara uyulmasının hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından hayati önem taşıdığı vurgulanarak, tavsiye ve uyarılarda bulunulmuştur. İçişleri Bakanlığımızın yayımladığı genelge kapsamında tüm iş yerlerinde maske kullanma, fiziki mesafe ve temizlik kurallarına olan duyarlılığı ve bilinci tazelemeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ