CHP HEYETİNDEN KUTSO’YA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Dr.Ali Fazıl Kasap, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ile beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.  

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Üyeleri Şule Özbek İri, Fatih Alkış, Mustafa Aktaş ev sahipliği yaptı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Özotraç, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerilerinin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile diğer ilgili makamlara iletildiği, TOBB çatısı altında yürütülen bölgesel ve ulusal çalışmalar, üye sayıları, işsizlik oranları, ihracat rakamları, yatırımlar ve organize sanayi bölgelerindeki gelişmeler hakkında bilgi paylaştı.

Şehirde, sosyal donatıların geliştirilmesi ve iyileştirilmesinin önemli olduğunu dile getirerek, yerel yönetimler, üniversite, sivil toplum kuruluşları, siyaset, halk ve basın olmak üzere altı faktörün iş birliğinin önemini vurguladı.

Üniversite sanayi iş birliği çalışmaları ile mesleki eğitimin geliştirilmesine yönelik faaliyetler hakkında da bilgi paylaşan Özotraç, şehrin, bölgenin ve ülkenin iktisadi yönden geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda, KUTSO’nun katkı sağlama gayretinde olduğunu, bu kapsamda tüm paydaşlarıyla etkin iletişim ve iş birliğine önem verdiğini belirtti.  

TOBB öncülüğünde uygulanan nefes kredisi, KUTSO’nun düzenlediği eğitimler, üyelerin sektörel sorunları ve çözüm önerileri gibi konularda bilgi paylaşılarak, iş dünyasına ve güncel ekonomik konulara ilişkin görüş alış verişi de yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ile sona erdi.

PAYLAŞ