Can Muhammet Vural, kulüplerin radarında

Geçtiğimiz sezonu Belediye Kütahyaspor F. K’da gol kralı olarak tamamlayan Can Muhammet Vural’ın, yeni transfer döneminde hangi kulüple masaya oturacağı merak konusu olmaya başladı

Başkan Altınkaya, bayramda ziyaret etmişti

TFF 3. Lig’de Belediye Kütahyaspor formasıyla bu sezon 24 gol atan Ordulu forvet Can Muhammet Vural, takımdan ayrılmıştı amma velakin Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, Kurban Bayramı’nda memleketinden dönüşünde memleketi olan Ordu’da bulunan Can Muhammed Vural ve ailesini de ziyaret etmişti.

Meraklı bekleyiş sürüyor

Can Muhammet Vural, mavi-lacivertli formayla 31 maçta görev alarak dikkat çekici bir performans sergiledi ve fileleri 24 kez havalandırdı. Tüm bunların yanında Vural’ın, gelecek sezon için hangi takımla anlaşacağı merakla bekleniyor.

Performansıyla kulüpleri peşinden koşturması bekleniyor

Kariyerinde Pazarspor, Atakum Belediyespor, Ç. Rizespor, E. Erokspor, Kırşehir, Karşıyaka ve Somaspor formaları da giyen Vural, Belediye Kütahyaspor’dan ayrılmasıyla transfer piyasasında önemli bir isim haline geldi. Vural’ın performansı, birçok kulübün radarında olmasını sağladı.

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz

PAYLAŞ