BOKSÖRLERDEN BAŞKAN IŞIK’A ZİYARET

Kütahya Belediyespor Kulübü Boks Takımına yeni transfer olan sporcular Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı ziyaret etti.

Fenerbahçe Spor Kulübünden Kütahya Belediye Spor Kulübüne transfer olan Bera Doğan Kılınç, Recep Kızılarslan ile Kütahya Belediye Spor Kulübü sporcuları Sacit Topuz ve Yunus Gürlek’i makamında kabul eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sporculara hayırlı olsun temennisinde bulunurken şunları söyledi;

“Sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya çalışan bir anlayış ile Belediye Başkanlığı görevimizi sürdürüyoruz. Futbol başta olmak üzere sporun tüm branşlarında gençlerimizi desteklemek ve onları bir çatı altında toplamak tek amacımız. Kütahya’mızın hayatın her alanında olduğu gibi sporda da hak ettiği yerlere gelmesini amacıyla kurduğumuz takımlara her geçen gün yeni arkadaşlarımızın katılması bizi son derece memnun etmiştir” dedi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Kütahya Belediyespor Kulübü Boks Takımı Antrenörleri Kadri Kordel ve Bilal Çil’de yer aldı.

PAYLAŞ