Belediye’den ‘Moloz’ uyarısı

Belediye’den ‘Moloz’ uyarısı

Tavşanlı belediyesi; dere, kamu alanı, yol kenarları ve boş alanlara kaçak olarak inşaat atığı, moloz ve çöp dökenlere cezai işlem uyguluyor. Başkan Güler; “Tertemiz bir Tavşanlı için çevremizin kirlenmesine izin vermeyelim. Eğer gelişigüzel moloz ve atık dökenleri görürseniz belediyemize bildirin” dedi.

Tavşanlı Belediyesi gelişigüzel moloz dökenlere karşı mücadelesini hızlandırdı. Belediye Başkanı Mustafa Güler, inşaat atıklarının gelişigüzel dökülmemesi ve çevrenin kirletilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

İlçenin her bölgesinde inşaat atıklarına karşı denetim yürüten Belediye ekipleri, çevreye rastgele moloz dökerek, kirliliğe sebep olanları yakın takibe alıyor.

Belediye Başkanı Mustafa Güler; inşaat atık ve artıklarını, toplanmasına veya depolanmasına özgü yerler dışına atan kişilere idari para cezası uygulanacağı uyarısında bulunurken, vatandaşların bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.

– “ÇEVRE TEMİZLİĞİ TOPLUMSAL BİR SORUMLULUKTUR”

Başkan Güler, çevre temizliğinin toplumsal bir sorumluluk olduğunu dile getirerek, “Özellikle Çevre Yolu kenarları başta olmak üzere mücavir alanlarımızdaki çeşitli bölgelerde ve sokaklarımızda moloz yığınlarının oluşmaması için ekiplerimiz gerekli denetimleri yapıyor. Vatandaşlarımızdan para cezalarına maruz kalmamaları için kirliliğe neden olan bu tür atık maddeleri çevreye bırakmamalarını istiyoruz. Normalde molozların bizim belirlediğimiz döküm alanlarına götürülmesi gerekiyor. Ancak bazı vatandaşlar ısrarla yol kenarları ve boş alanlara gelişi güzel döküyor. Bize yakışmayan görüntü kirliliği oluşuyor. Amacımız tertemiz bir Tavşanlı… Vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı olsunlar ve sağa sola moloz dökenleri gördüklerinde Belediyemize bilgi versinler” ifadeleri kullandı.

PAYLAŞ