Kesin olmayan sonuçlara göre 56. Kütahya Belediye Başkanı olan Eyüp Kahveci, Belediye Kütahyaspor’ la ilgili açıklamasını yaptı.
“Mavi Şimşeği sporla iç içe olan kişilere bırakacağız”
Zafer Meydanında yapılan kutlamalar esnasında Belediye Kütahyaspor’ la ilgili olarak da konuşan CHP’nin Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, “Malum şehrimizin ortak noktalarından olan bir sevdamız var. Ortak sevdamız olan Belediye Kütahyaspor konusunda hassasiyetle eğilip işi ehline vereceğiz çünkü ehline verilmeyen her iş başarısızlıkla sonuçlanır. Nasıl ki siz bana güvenip ehil kişi dediniz. Biz bu ehil olmayı icraatta da göstermek zorundayız. Sporla iç içe olan kişilere mavi şimşeğimizi bırakacağız” dedi.
Finansman desteği müjdesi
Finansman konusunda desteklemelerin devam edeceğini belirten Kahveci, “Transfer, finansman, altyapı ve tesisleşme konusunda gereken desteği sağlayacağız. Bundan sonra Kütahya’da spor anlamında önemli projeler gerçekleşecek. Tarihi değerimiz olan 30 Ağustos Zafer Turnuvasını hayata geçireceğiz. TFF ile konuşup bu organizasyonu yapacağız. Kadınlarımızın el emeği ürünlerimizi store mağazalarında satışa sunacağız” diye konuştu.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz