BAŞKAN GÜLER’E MEVLİD-İ NEBİ HAFTASINI ZİYARETİ

Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Hazreti Peygamberimizin doğumu münasebetiyle düzenlenen 2020 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri devam ediyor. Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy ve beraberindeki heyet Başkan Mustafa Güler’i ziyaret ederek kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Bugün Hazreti Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesi olduğunu hatırlatan Müftü Hüseyin Aksoy, bu vesileyle İslam’ın çocuğa bakışını ve Hazreti Peygamberin çocuğa yaklaşımını gündeme aldıklarını, salgın hastalıkla mücadele hususunda gereken tedbirlere riayet ederek hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler ise Mevlid-i Nebi Haftasının “Peygamberimiz ve Çocuk” temasına dikkat çekti. Başkan Güler “Hazreti Peygamberimizin yüce ahlakını örnek alarak yaşamak, bu yaşantıyı çocuklarımıza aşılamak ve yetiştirmek çok önemli. Onlara karşı sorumluluklarımızı hatırlamalı, bu doğrultuda gayret göstermeliyiz. Yine Peygamber efendimiz, dünya hayatının süsü ve nimeti olan çocuğa yaklaşım noktasında bizler için en güzel örnektir.” ifadesini kullandı.

PAYLAŞ