Başkan Atay’dan Devlet Bahçeli’ye sert tepki!

Zafer Partisi Kütahya İl Başkanı Makine Mühendisi Şinasi Atay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz aylarda PKK’nın lideri Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması ve TBMM’de konuşması gerektiğine dair yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

“DEVLET BAHÇELİ’NİN ÇAĞRISI TARİHİ BİR YANLIŞTIR”

Devlet Bahçeli’nin çağrısını eleştiren Atay, “Sanki PKK’ya karşı mücadeleyi kaybetmişiz gibi, devletin hapse attığı terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ı, 25 yıl sonra hapisteyken, siyasi muhatap kabul etmek dünyada örneği olmayan bir durumdur” dedi. Atay, Bahçeli’nin “Öcalan çıksın, PKK’nın lağvedildiğini haykırsın” şeklindeki açıklamasının ardından, Öcalan’ın İmralı’da DEM Partisi yetkilileriyle görüştüğünü hatırlatarak, “T.C. Devleti, terörist başı ile bir araya getirilemez. Bunu düşünmek bile terörle mücadelede binlerce şehit ve gazisi olan Türk milletine ihanettir” ifadelerini kullandı.

“ZAFER PARTİSİ, TÜRK MİLLETİNİN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAK”

Atay, Zafer Partisi olarak PKK ve onun siyasi uzantılarıyla hiçbir şekilde müzakere yapılmasına izin vermeyeceklerini belirterek, “Zafer Partisi, Türk milletinin, şehitlerimizin, gazilerimizin ve onların ailelerinin haklarını sonuna kadar savunacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

PAYLAŞ