AK Parti Altıntaş Belediye Başkan Adayı Murat Koyak, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla temasta bulunmaya gayret gösteriyor.
Hem esnaf hem de vatandaş ziyareti
AK Parti Altıntaş Belediye Başkan Adayı Murat Koyak, AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı İsmail Şafak, AK Parti Altıntaş İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda Ünlü, parti yönetiminden Mikail Karış, Mehmet Demir, Kadir Akpunar ile gezerek pazar esnaflarıyla hasbihal etti. Altıntaş Belediye Başkan Adayı Koyak, sorun, istek ve önerilerini tek tek not alarak çözüm noktasında hizmet listesine aldı. AK Parti Altıntaş Belediye Başkan Adayı Murat Koyak, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbetler edip onların taleplerini ve önerilerini büyük bir memnuniyetle dinleyerek notlarını aldı. Başkan Adayı Koyak ve partililer, akşamları ise AK Parti Altıntaş İlçe Başkanlığında partililerle buluşarak günü değerlendiriyor.
Şehit ailelerine ziyaretler gerçekleştiriliyor
AK Parti Altıntaş Belediye Başkan Adayı Murat Koyak ve beraberindeki heyet, şehit ailelerini ziyaret ederek hayır dualarını almayı da ihmal etmiyor. Şehit Selahattin Kaşmaz ve Murat Girgin’in aileleri evinde ziyaret edilerek duaları ve destekleri talep edildi.
Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.