Başkan Adayı Kahveci’den adaylara açık çağrı

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci, 31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri öncesinde Belediye Başkanlığı’na aday olan isimlere açık çağrıda bulundu.

Sultanbağı’ndan adaylara seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ilk kez 2019 yılında aday gösterilen ve tahmin edilenden fazla oy alarak Kütahya siyasetinde varlığını gösteren Eyüp Kahveci, aldığı bu oy oranı ve muhafazakâr kişiliği nedeniyle partisi CHP tarafından 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için yeniden aday gösterilmişti. Gösterildiği günden beri 12 saatten az olmamak koşuluyla çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Kahveci, son olarak Sultanbağı Mahallesindeki bir kahvehane ziyareti esnasında adaylara açık oturum çağrısında bulundu.

“Masadan kaçmayın”

Başkan Adayı Kahveci’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan kahvehane ziyaretinde Başkan Adaylarına “Masadan kaçmayın” diyerek şu ifadeleri kullandı; “Tüm adayları Kütahya’nın akil insanları ve gazetecilerinin olduğu bir açık oturuma davet ediyorum. Onlar sorsun, biz söyleyelim. Vatandaşta hepsini ölçsün, biçsin ve tartsın. 2019’da davet etmiştim ama biri dahi gelmemişti. Ben yine davet ediyorum ve edeceğim. Adaylar isterlerse danışmanlarıyla gelebilir ama ben yalnız geleceğime söz veriyorum.”

Basılı ve dijital abonelikleriniz için: 0.274.333 43 36’yı arayabilir, [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

PAYLAŞ